Martin Verweij

Martin Verweij is de oprichter van Be The Change. Hij maakt deel uit van een inspirerend netwerk van ervaren trainers en coaches, met een gemeenschappelijke visie en aanpak.

Bert van Dam

Ik ben Bert van Dam en woon in Alkmaar. Mijn werkgebied is Noord-Holland waarbij ik in alle (middel)-grote plaatsen kantoorruimte heb om mensen te ontvangen. Na mijn opleiding in de commercie ben ik werkzaam geweest in diverse leidinggevende functies binnen de detailhandel. Mijn interesse in de ontwikkeling van mensen heeft uiteindelijk geleid tot een keuze voor een geheel andere loopbaan. In 1991 heb ik de overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling. Ik heb inmiddels zeer ruime ervaring in het bemiddelen van mensen naar passend werk.

Willem van Oostvoorn

Meer dan 30 jaar coach.Geboren 1960, opgegroeid en nog steeds levend in Amsterdam.Wilde op middelbare school niet deugen; gaan studeren toen ik 25 was en daarna niet meer opgehouden.Obsessie: dagelijks verbeteren.Missie: vooral geen missie hebben.Visie: als ‘t werkt, dan werkt ‘t.

Lisette van der Valk

Mijn liefde voor mode en kleding gaat terug naar mijn jeugd. Dankzij oma, die een briljant coupeuse was liep ik als klein meisje al in de mooiste ‘custom made’ creaties, met als absoluut hoogtepunt mijn verjaardag. Dan kreeg ik een compleet nieuwe garderobe, die ik vol trots in een heuse modeshow aan de hele familie showde. Dus kleding, jezelf kleden en je er goed in voelen werd mij met de paplepel ingegoten.

Door mijn interesse in ‘de mens’ heb ik eerst diverse dienstverlenende – en communicatie banen bekleed en heb ik jaren de wereld over gevlogen waarin ik veel heb geleerd over mensen, verschillende culturen, winkels, merken, stijlen, stoffen, trends, combinaties en kleuren. Toen ik aansluitend een Fashion Styling/Design opleiding en een kleurspecialisatie volgde, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. En ben ik sinds 2012 als zelfstandig imagostylist en personal shopper werkzaam.

Nienke Meek

Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2006 besloten het roer om te gooien. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. Een betere keuze had ik niet kunnen maken.

Mijn specialisatie is portretfotografie en groepsportretten.

Het liefst maak ik portretten van mensen op locatie zoals ze zijn, puur natuur en zonder opsmuk. Deze totaalportretten van mensen waarbij een detail uit de leefomgeving evenveel zegt als het beeld van de geportretteerde(n), vertellen een verhaal.

Katarina Hartgers

Na jarenlang actief te zijn geweest in de zakenwereld besloot ik in mei 2010 mijn social media bedrijf op te richten.

Inmiddels ben ik gediplomeerd Social Media Specialist, gespecialiseerd in het bedenken en implementeren van social media strategieën voor bedrijven. Tevens geef ik praktische social media workshops en beheer ik de social media voor een aantal bedrijven.

Mijn ervaring in het bedrijfsleven komt goed van pas bij werken aan naamsbekendheid voor een product of dienst via de sociale media.

Voor mijn Letlandactiviteiten verwijs ik naar de website van het Letlandhuis.

Voor meer informatie over mij verwijs ik naar mijn LinkedIn profiel.