Solliciteren in deze tijd is best lastig. Je kunt online en offline zoveel vacatures vinden, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En als je dan een leuke vacature gevonden hebt, ben je lang niet de enige die solliciteert. Hoe vind je leuke vacatures? Hoe val je op tussen de rest? En, hoe overtuig je bij elk onderdeel van de sollicitatieprocedure de werkgever?

Effectiever solliciteren

Sollicitatietips zijn overal te vinden. Maar als je het gevoel hebt dat die je tot nu toe niet echt verder helpen, is het goed om uit te zoeken wat nu precies het verschil maakt tussen een uitnodiging en een afwijzing.

Effectief solliciteren betekent heel gericht solliciteren en dat houdt meer in dan je in eerste instantie zou denken. Het heeft alles te maken met je manier van solliciteren en hoe je dat wat je te bieden hebt inzet om je doel te bereiken. Door heel gericht aan de slag te gaan heb je de meeste kans op een baan.

cv opstellen

Bewaren

Motivatiebrief | Sollicitatiebrief

Bewaren

LinkedIn profiel maken

Bewaren

Praktisch, persoonlijk en professioneel

De Sollicitatie Experts werken graag met jou aan effectiever solliciteren. Individueel en afgestemd op jouw behoeften. Wij zijn er voor praktische tips die je meteen kunt toepassen en persoonlijk advies met kennis van zaken. We leren je het heft in eigen hand te nemen, pro-actief de arbeidsmarkt op te gaan en hoe je in elk onderdeel van de sollicitatieprocedure weet te overtuigen. Samen maken we een strategie die je helpt te komen daar waar je wilt.

Meer weten? Neem direct contact met ons op of klik op de illustraties voor meer informatie.

netwerken

Bewaren

Sollicitatiegesprek voeren

Bewaren

Bewaren